Suport internațional

BIOGENIS este o bancă de celule stem privată, parte a FamiCord, grup european de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în Spania, Letonia, România, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Grupul are în acest moment prezenţă în 20 de ţări, peste 200.000 de parinţi şi şapte laboratoare de prelucrare a sângelui, aflându-se în continuă extindere în Europa.

BIOGENIS există pe piaţa din România încă din 2007 şi este o companie mixtă cu capital românesc şi străin, companie care se supune strict şi în totalitate legislaţiei române.

BIOGENIS acţionează în baza autorizaţiei pentru activitatea de import/export de sânge placentar şi probe de sânge periferic eliberată de Agenţia Naţională de Transplant.

Din acelaşi considerent, BIOGENIS, care iniţial stoca probele doar în Polonia, a deschis laboratorul de analiză şi stocare din România în Septembrie 2010 clienţii având posibilitatea de a alege acum locul de stocare – România sau Polonia.

BIOGENIS face parte din FamiCord group.

Membru FamiCord group

famicord.eu

#link