Personalizează-ți pachetul acum!

TRIMITE UNUI PRIETEN

Adresa ta de email (obligatoriu)
Cui vrei să trimiţi (obligatoriu)
Mesaj

De ce să alegem procesarea sângelui din cordonul ombilical în loc de stocarea lui în întregime?

"Este o regulă de aur a băncilor de sânge din SUA, Europa și Japonia să proceseze sângele colectat din cordonul ombilical pentru a îndeparta excesul de celule roșii și plasmă.

Unitățile de sânge care sunt procesate în mod corect înainte de congelare nu mai necesită o prelucrare semnificativă după decongelare și în majoritatea cazurilor pot fi utilizate imediat după dezghețare.

Orice unitate din care nu au fost îndepartate celulele roșii va necesita o curățare după decongelere și înainte de transplant. Curățarea celulelor este întotdeauna asociată cu pierderea unui număr de până la 25% și prezintă de asemenea riscul pierderii produsului în timpul centrifugării.

Este demonstrat faptul că transfuzia de sânge neprocesat cauzează reacții adverse severe pacienților. În iunie 2010, Centrul Internațional de Cercetare în domeniul transplantului de maduvă osoasă a emis un avertisment medicilor legat de utilizarea unităților necurățate de celule roșii pentru transplantare."

Dr. Roger Mrowiec Director al Laboratorului de Celule Stem Elie Katz Umbilical Cord Blood Program/ New Jersey Cord Blood Bank,USA