Asigurare Celule Stem

08 iunie 2011

BIOGENIS, prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea accesarii unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem!

Ai recoltat celule stem sau urmeaza sa o faci? Acum poti alege si un produs de asigurare real, cu acoperire de 200.000 de euro!

O asigurare pentru intreaga familie!

Incepand cu luna Iunie BIOGENIS – Banca de Celule Stem pune la dispozitia viitorilor dar si actualilor clienti ai bancii posibilitatea accesarii unei asigurari dedicate transplantului de celule stem – STEM CELL.

 

Cere detalii despre asigurarea STEM CELL chiar aici!

La initiativa BIOGENIS – Banca de Celule Stem si in parteneriat cu ASIGEST Broker de Asigurare, Gothaer Asigurari-Reasigurari a lansat produsul de asigurare dedicat transplantului de celule stem – STEM CELL, un produs de asigurare care acopera toate costurile si cheltuielile generate de un transplant de celule stem.

Asigurarea pentru transplant de celule stem, STEM CELL, aduce un sprijin financiar complet parintilor la nevoie, rapid si in timp util, acoperind costurile si cheltuielile unui transplant de celule stem, efectuat atat in Romania, cat si in strainatate – Uniunea Europeana, daca transplantul nu poate fi efectuat in Romania.

Principalele beneficii aduse de Asigurarea STEM CELL sunt acoperirea cheltuielilor de transplant, investigatii si tratament precum si cheltuielile de transport si cazare (Asigurat si insotitor), acces la servicii medicale de calitate si, in plus, pot  beneficia de interventia de transplant chiar parintele sau / si ceilalti copii (ca Asigurati aditionali).

Principalele AVANTAJE ale Asigurarii STEM CELL sunt:

1. Acoperirea tuturor costurilor si cheltuielilor generate de efectuarea unui transplant de celule stem, dupa cum urmeaza:

 • Costuri/cheltuieli medicale necesar a fi efectuate pentru:
  • teste si proceduri pre-transplant, inclusiv tratamentul efectelor secundare;
  • transplantul efectuat Asiguratului cu celule stem proprii recoltate la nastere din cordonul ombilical, si/sau cu celule stem multiplicate din celule stem proprii (numai daca aceasta procedura este considerata procedura standard);
  • transplantul efectuat Asiguratilor Aditionali nominalizati in Polita de asigurare cu celulele stem proprii Asiguratului, recoltate la nasterea acestuia;
  • tratamentul efectelor secundare, complicatiilor care pot aparea dupa efectuarea transplantului, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data efectuarii acestuia;
  • alte cheltuieli medicale aferente Transplantului asigurat.
 • Costuri/cheltuieli suplimentare necesare Asiguratului in deplasarile efectuate in vederea interventiei de Transplant, precum si in vizitele medicale pre si post Transplant (in sublimita a 10.000 Euro), dupa cum urmeaza:
  • Cheltuieli cu transportul Asiguratului (inclusiv transport de specialitate medical) precum si a maximum 2 insotitori ai acestuia;
  • Cheltuieli cu cazarea Asiguratului precum si a maximum 2 insotitori ai acestuia.

2. Acoperire cost eficienta, accesibila unei familii cu venituri medii din Romania, pentru o limita de despagubire ridicata (pana la maxim 200.000 Euro in UE si 100.000 Euro in Romania).

3. Lista complexa de boli / afectiuni grave / terminale pentru care STEM CELL acopera costurile de transplant de celule stem recoltate din cordonul ombilical al Asiguratului.

Polita STEM CELL ofera acoperire Asiguratului, tuturor fratilor si/sau surorilor acestuia, precum si parintilor biologici.

office@biogenis.ro | www.biogenis.ro | Facebook | Formular de contact
Call-centerChat Biogenis