PRINDE OFERTA VERII!

08 august 2017

Interfon digital Motorola CADOU la primele 50 contracte semnate în intervalul 8 – 11 august 2017!

Interfon digital bidirectional MBP161

Noul model de interfon digital bidirectional Motorola MBP161 este o premiera absoluta, fiind primul interfon care iti permite sa supraveghezi audio, de la distanta camera bebelusuluisi care te si ajuta sa ti evidenta activitatilor zilnice importante din viata celui mic.

Acest interfon are un timer integrat care iti reaminteste cand bebelusul a mancat, a fost schimbat sau a facut nani ultima data. In plus, unitatea copilului este prevazuta cu lampa de veghe si are functie de player audio, avand preinregistrate 5 cantece de leagan pentru linistirea bebelusului.

Unitatea parentala afiseaza pe display temperatura din camera bebelusului.

Interfonul permite comunicarea bi-directionala, in sistem walkie-talkie intre cele doua unitati, astfel incat in orice moment poti mentine legatura cu bebelusul si il poti linisti de la distanta daca s-a trezit (inainte de a ajunge efectiv in camera lui).

Livrarea interfoanelor se face in functie de data probabila a nasterii, cu aproximativ o luna inainte. Termenul poate varia in functie de stocul furnizorului. De asemenea modelul poate fi schimbat cu un altul, cu functii similare, daca furnizorul nu mai poate oferi actualul model.

Inscrie-te in formularul de mai jos pentru a prinde oferta:

Te contactăm noi, în cel mai scurt timp.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. telefon (obligatoriu)

Intervalul orar în care doresc să fiu contactată

Data probabilă a nașterii (obligatoriu)

Județul în care urmează să nașteți (obligatoriu)

Spitalul

Am auzit de Biogenis de la (obligatoriu)

Cod reducere (daca aveți unul)