Save the Start – Salvează începutul vieții!

18 martie 2013

Cere acum informații despre oferta specială cu ADN!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. telefon (obligatoriu)

Data probabilă a nașterii (obligatoriu)

Județul în care urmează să nașteți (obligatoriu)

Spitalul

Am auzit de Biogenis de la (obligatoriu)

Cod reducere (daca aveți unul)

Pentru prima data in Romania o banca de celule stem ofera serviciul de stocare ADN!

Biogenis, banca de celule stem, ofera incepand cu luna Martie 2013 serviciul de stocare ADN in Romania.

Stocarea de ADN este foarte valoroasa deoarece ADN-ul contine informatii vaste despre cine suntem si cine au fost stramosii nostri. El defineste trasaturile fizice si chiar determina daca putem transmite generatiilor viitoare anumite stari sau boli.

10 Motive pentru a stoca ADN:

  1. Stocheaza ADN in conditii de siguranta pentru teste viitoare
  2. Creeaza o amintire eterna si unica
  3. Prevenirea bolilor (inainte de a fi prea tarziu!)
  4. Studiaza sursa cancerului sau a altor boli din famila ta
  5. Aplicatii in medicina personalizata (medicina viitorului)
  6. Alcatuieste-ti arborele genealogic al secolului XXI
  7. Descopera noi oportunitati in Genealogie
  8. Pastreaza pentru totdeauna mostenirea genetica a celor dragi
  9. Identificare
  10. Prevenirea degradarii structurii ADN-ului

Stocheaza ADN in conditii de siguranta pentru teste viitoare

O gama extinsa de teste genetice sunt in prezent disponibile pentru toate tipurile de analize, de la identificarea stramosilor pana la testele in cazul bolilor. Pe cat inaintam in timp, alte noi teste vor fi de actualitate. Bancile de ADN au grija ca tu si familia ta sa nu fiti lasati in urma. Trusele noastre sunt create pentru a colecta de 50 de ori mai mult ADN decat traditionalul exudat bucal, fiind mai mult decat suficient pentru a face aproape orice testare ADN disponibila in prezent.

Creeaza o amintire eterna si unica

ADN-ul contine vaste informatii despre cine suntem si cine au fost stramosii nostri. El defineste trasaturile fizice si chiar determina daca putem transmite generatiilor viitoare anumite stari sau boli. Stocand ADN intr-o Capsula SecuriGene, permite acestor informatii valoroase sa treaca testul timpului.

Prevenirea bolilor (inainte de a fi prea tarziu!)

Aproximativ 75% dintre boli pot fi identificate urmarind compozitia genetica a individului. Ce s-ar intampla daca am sti ce boli suntem predispusi sa dezvoltam? S-ar putea lua masuri preventive care sa minimizeze riscurile? Raspunsul este DA- tehnologia prezenta este capabila sa utilizeze ADN-ul pentru a prezice anumite predispozitii ale starii de sanatate a intregii familii, iar stiinta avanseaza pentru a identifica si mai multe. Cunoasterea istoriei genetice a familiei tale ajuta la depistarea timpurie a bolii si astfel se pot lua masuri pentru prevenirea si diminuarea efectelor devastatoare ale acesteia, inainte de a fi prea tarziu.

Studiaza sursa cancerului sau a altor boli din famila ta

Gratie progreselor din genetica, cercetatorii au reusit sa identifice mutatiile produse in ADN care sunt raspunzatoare de aparitia anumitor tipuri de cancer, boli cardiace sau alte afectiuni ereditare. Tinand seama de istoricul genetic al familiei tale, faci un pas important in aflarea cauzei bolii si mai ales poti alege din timp forma potrivita de tratament.

Aplicatii in medicina personalizata (medicina viitorului)

Cunoasterea tiparului de ADN va ajuta medicii sa gaseasca medicamentele sau schemele de tratament care ar functiona cel mai bine in cazul tau, dar si pe cele care ar fi ineficiente. Acest tip de medicina personalizata, cunoscut sub denumirea de Farmacogenomica, este deja folosita in determinarea tolerantei si nivelului optim al dozajului si eficientei medicamentelor folosite la bolnavii cardiaci si cei cu cancer. Se asteapta noi rezultate stralucitoare in acest domeniu aflat in plina si rapida dezvoltare.

Alcatuieste-ti arborele genealogic al secolului XXI

Cultiva traditia de a crea un arbore genealogic prin permiterea participantilor de a avea o mostra a ADN-ului stocata intr-un recipient de otel inoxidabil, triplu sigilat. ADN-ul familie tale va fi pastrat in siguranta pentru generatiile viitoare.

Descopera noi oportunitati in Genealogie

Testele genealogice permit urmarirea descendentilor pe linie materna si paterna folosind ADN-ul. Cu cat mai multi markeri ancestrali identificati cu atat mai mare va fi importanta testelor ADN Genealogice. Tinand evidenta ADN-ului familiei tale, ti se vor deschide noi usi si arata noi oportunitati, pe care nu le aveai pana acum.

Pastreaza pentru totdeauna mostenirea genetica a celor dragi

Bancile ce stocheaza ADN-ul permit ca structura genetica sa ramana vie pentru totdeauna-chiar si dupa moarte. Laboratoarele noastre pregatesc mostrele sa reziste pe perioada nedefinita si le pastreaza in propria capsula speciala “SecuriGene”.

Identificare

Testarea ADN este cea mai buna metoda de identificare. Nu exista doi indivizi in lume cu acelasi ADN, cu exceptia gemenilor. ADN-ul poate, de asemenea, sa confirme relatiile biologice dintre potentialii membrii ai unei familii. ADN-ul ajuta astfel in disputele legale, in cazurile persoanelor disparute sau, pur si simplu, determina gradul de rudenie dintre doua persoane.

Prevenirea degradarii structurii ADN-ului

Daca ADN-ul nu este purificat si pastrat in mod corect, el se va degrada odata cu trecerea timpului. Mai mult, incinerarea si imbalsamarea distrug permanent ADN-ul. Prin decizia de a stoca pretiosul material genetic vei avea siguranta ca este pastrat pe timp nelimitat si gata de a fi utilizat la nevoie.