Descoperă partenerii Biogenis!

Banca Poloneză de celule stem

Banca Poloneză de Celule Stem (PBKM) a fost înfiinţată în ianuarie 2002 ca o societate cu răspundere limitată, cu un capital de 50.000 PLN.

Ideea a venit din interesul crescut în întreaga lume pentru utilizarea terapeutică a celulelor stem.

În 2002 Banca Poloneză de Celule Stem a intrat într-o colaborare cu Institutul Memorial de Sănătate al Copilului unde s-a creat un laborator special pentru analiza, prelucrarea şi criogenia sângelului de cordon ombilical.

În aprilie 2003, Banca Poloneză de celule stem şi-a schimbat statutul şi a devenit societate pe acţiuni. În acelaşi timp capitalul social a crescut la 1.020.000 PLN.

În Bancă se află o echipă de specialişti în hematologie, transplantologie, transfuzii de sânge, ginecologie şi obstetrică, membri ai Consiliului Ştiinţific şi Medical, ce susţin activităţile sale medicale.

În mai 2003 , Banca Poloneză de celule stem a fost auditată de Centrul Naţional al Donaţiilor de Sânge şi Hemoterapie, care a confirmat că activitatea băncii este conformă cu standardele cerute, procedurile şi regulile în vigoare. Astfel de auditări se fac anual pentru a se menţine cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte prelevarea, transportul, prelucrarea şi stocarea sângelui din cordonul ombilical.

La sfârşitul anului 2003, Banca Poloneză de celule stem a semnat un acord cu Institutul de Hematologie şi Transfuzie din Varşovia, Polonia, ce garantează că Institutul va prelua în grija sa, pentru stocare ulterioară a probelor dacă acest lucru va fi imposibil de realizat de către bancă.

Banca Poloneză de celule stem şi-a asigurat tot stocul de celule stem depozitate. Mai mult, activitatea sa este de asemenea, asigurată.

Parteneriatul Băncii Poloneze de Celule Stem cu Biogenis a început în 2007, ca acţionar al companiei. Susţine dezvoltarea şi evoluţia băncii Biogenis atât cu activitatea incontestabilă, cât şi cu multe cunoştinţe medicale şi ştiinţifice.

Clinica Ginepro – viață, sănătate, siguranță


Viață

Suntem focusaţi prin toate mijloacele de care dispunem (medici calificaţi, aparatură medicală actuală, personal auxiliar profesionist) asupra familiilor care îşi doresc să se împlinească şi să aducă pe lume un copil.

Familiile care nu pot concepe pe cale naturală primesc ajutorul colegilor specialişti din Italia. Renumele lor a depăşit graniţa ţării iar centrul GynePro este cunoscut în toată Europa.
Sănătate

Avem un mare respect faţă de semenii noştri şi faţă de semnificaţia acestui cuvânt. Dorim să ne aducem aportul în viaţa comunităţii locale prin stabilirea unor noi standarde în ceea ce înseamnă serviciile medicale.
Siguranță

Bunăstarea afacerii dumneavostră depinde în mod direct şi obligatoriu de starea de sănătate a celor care pun umărul în fiecare zi la construirea business-ului dvs. Vă oferim abonamente de sănătate pentru angajaţii dumneavostră, care vor fi incluse în oferta de servicii de medicina muncii.

Contact:

Adresa: Str. Someşului, nr. 11, Sibiu

Telefon/fax: 0269243884

Website: www.ginepro.ro

Centrul „Părinții Spun Prezent” – BacăuCentrul „Părinţii Spun Prezent” se doreşte a fi locul în care părinţii şi viitorii părinţi, pot fi informaţi, îndrumaţi, pregătiţi şi sprijiniţi pentru a excela în cea mai importantă meserie din viaţa lor, aceea de Mamă/Tată, prin ateliere de lucru ce privesc educaţia, cursuri interactive susţinute de specialişti, prin crearea unei comunităţi în care putem învăţa unii de la ceilalţi.

Să fie locul unde fiecare părinte găseşte ceea ce caută, ceea ce-şi doreşte şi unde poate căpăta încredere în propriile calităţi, energia de a merge mai departe, puterea de a se privi pe sine aşa cum este cu adevărat: un părinte deosebit indiferent de situaţie.

Centrul „Părinţii Spun Prezent” a fost deschis pe data de 10 Iunie 2011, fiind singurul centru de informare şi formare a părinţilor, din judeţul Bacău.

Vă propunem:

„Suntem părinţi din prima clipă” – Lamaze (Şcoala mamelor) (susţinut de Dana Vranceanu specialist Lamaze)
„Primele griji” – îngrijirea bebeluşului – Puericultura (Dr. Gratiela Delamarian medic primar pediatrie)
„Cum procedez până sun la 112?” – curs de prim ajutor ( Dr. Nita Elena medic primar pediatrie în cadrul Spitalului de Pediatrie Bacău – secţia primiri urgenţe)
„Fiţă sau necesitate? Naşterea prin cezariană sau naşterea naturală” (Dr. ginecolog Caia Claudia)
Mini – spaţiu de joacă (în cazul în care părintele nu are cu cine să-l lase pe cel mic acasă, îl poate lua cu el şi lăsa, pe perioada întâlnirii, cu o persoană specializată )
Grupul Mămicilor/Tăticilor şi Picilor (ce vizează socializarea şi comunicarea piticilor de vârste apropiate şi a părinţilor acestora)
Discuţii pe teme date, cu psihologul Oana Melania Dinca – destinate tuturor părinţilor ce vor să-şi cunoască mai bine copilul şi vor să preîntâmpine sau să înlăture anumite probleme ce pot apărea în dezvoltarea psiho-socială a acestuia
Ateliere de lucru, ce privesc educaţia, cu tematici diferenţiate pe etape de vârstă şi interese diferite – iată o parte din ele:

Etapa 1 – 3 ani:

Cum stimulăm creativitatea celor mici?
Primele abilităţi ale copilului – identificarea şi dezvoltarea lor
Importanţa ritualurilor în viaţa copilului mic
Cum să ne facem mai uşor înţeleşi de micuţi?
Primii paşi spre independenţă – încotro se îndreaptă?
Negativismul şi crizele de nervi – cum să le înţelegem mai bine şi să le evităm?
Pregătirea pentru creşa/gradiniţă
Mă joc, deci mă dezvolt! – Jocul şi marele lui rol în dezvoltarea psiho-socio-emoţională la cei mici

Etapa 3- 6 ani:

Adaptarea la colectivitate
Cum putem identifica dacă cel mic are probleme la „gradi”?
Noile achiziţii şi bazele personalităţii în formare
Sunt părinte, greşesc, mă pot corecta! – Erori frecvente ce apar în educaţia copilului
Pedeapsa versus învăţare prin asumarea consecinţelor şi responsabilizarea copilului
Nu există: „Nu am timp!” Calitate nu cantitate!!

Etapa 6 – 11 ani:

Autoritate versus control. Ce e mai bine să alegi?
Şcoala – atuuri şi dificultăţile de adaptare
Primele influenţe ale grupului şi micile revoluţii
Furtunile preadolescenţei
Tulburări de învăţare

Etapa 11 – 17 ani:

Să privim adolescenţa în tonuri pastelate
Primele discuţii serioase, cum să le abordăm?
Inteligenţa emoţională şi inteligenţele multiple
Adolescenţii şi capcanele societăţii moderne

General valabile:

Vreau să-mi cunosc copilul pas cu pas – Stadiile de dezvoltare
Apariţia celui de-al doilea copil – impas sau fericire
Sunt părinte singur şi mă descurc cu succes!
Alimentaţia adecvată vârstei copilului
Cum şi ce spunem copilului în caz de divorţ?
Comunicarea eficientă – baza unei familii fericite

La cererea părinţilor se poate colabora cu medici specialişti în stomatologie, ORL, oftalmologie, infecţioase, nutriţie.

Contact:

str. Logofat Tautu, nr.5A

tel. 0754644066

facebook: Centrul Părinţii Spun Prezent şi Centrul P.S.P

Euromaterna – Dă siguranță viețiiPe 15 mai 2009 se deschide Euromaterna, cel mai nou spital de obstetrică – ginecologie din sud-estul României. Investiţia totală la care s-a ridicat construcţia şi dotarea întregului complex spitalicesc a fost de 7 milioane de Euro, o parte din această sumă fiind contractată cu sprijinul BRD – Groupe Societe Generale, cealaltă parte fiind suportată integral de medicii – investitori.

Suportând 30% din media anuală a naşterilor care se întamplă la Spitalului Judeţean Constanţa, adică peste 1500 de naşteri pe an, Euromaterna are în dotare 4 săli de naştere şi 2 săli de operaţii, echipate cu aparatură medicală de ultimă generaţie achiziţionată de la cei mai buni furnizori din domeniu: Fabian, Hil – Rom, Masimo, Medela.

Spitalul are o capacitate de 20 de rezerve dotate cu grup sanitar propriu, 15 dintre ele fiind dedicate exclusiv proaspetelor mămici şi bebeluşilor lor, celelalte funcţionând pentru alte intervenţii medicale de obstetrică – ginecologie. Rezervele sunt prevăzute cu TV, fotoliu – pat pentru însoţitor şi telefon pentru a comunica atât cu personalul spitalului, cât şi cu exteriorul.

Contact
Strada: Stefanita Voda, nr. 32, Constanţa
Tel./Fax: 0241605555 / 0241605556
Website: www.euromaterna.ro

First Bebe – cursuri pentru părinți

Vrei o a doua opinie a specialistului?

Programul de instruire prenatală First Bebe pregăteşte viitorii părinţi oferind informaţii utile despre evoluţia unei sarcini sănătoase, explicând atât procesul naşterii cât şi tehnicile corecte de îngrijire a nou-născutului.

Cursurile se desfăsoară la adresa str. Agricultorilor 116A Sector 2, Bucureşti, Cod 021495, România

www.firstbebe.ro

Gynia – Spital Privat de Obstretică și Ginecologie„Gynia”, o instituţie medicală cu capital integral privat, a luat fiinţă din dorinţa şi ambiţia unui grup de medici primari ginecologi de a oferi pacientelor în capitala Transilvaniei o alternativă privată în obstetrică şi ginecologie.

Membrii fondatori, provenind din clinicile universitare clujene, doresc impunerea unui concept european, dobândit în cursul multiplelor stagii internaţionale de formare profesională. Ei sunt, în ordine aleatorie, fără rigiditatea unor false ierarhii profesionale:

Dr. Zsigmond Anna – medic primar de obstetrică-ginecologie, având competenţă în ecografie obstetricală şi ginecologică, cu stagii de pregătire în Vlissingen (Olanda), Debrecen (Ungaria), Berna (Elvetia), Budapest (Ungaria), Freiburg (Germania), Doorn (Olanda);

Dr. Florescu Fulga – şef de lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj, medic primar de obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, având competenţă în ecografie obstetricală şi ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Varşovia (Polonia), Geneva (Elveţia);

Dr. Butnaru Alin – medic primar de obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, având competenţă în ecografie obstetricală şi ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Lyon (Franta), Haiffa (Israel), Salzburg (Austria), Utrecht (Olanda), California (SUA);

Dr. Majdik László – şef de secţie la Spitalul Judeţean Zalău, medic primar de obstetrică-ginecologie, având competenţă în ecografie obstetricală şi ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Edinburgh (Scoţia), Addenbrook- Cambridge(Anglia);

Dr. Zsigmond István – medic primar de obstetrică-ginecologie, având competenţă în ecografie obstetricalã şi ginecologică, cu stagii de pregătire profesională în Debrecen (Ungaria), Budapest (Ungaria), Berlin (Germania).

Contact:
Adresa: Str. Mosoiu, nr. 60, Cluj
Tel.Fax: 0264431570 / 0264455477
Website: www.gynia.ro

ISIS MEDICAL CENTER

SPITALUL PRIVAT ISIS – ÎMPREUNĂ DE LA ÎNCEPUT
Proiectul Spitalului Privat Isis s-a născut din dorința de a oferi pacienţilor cele mai moderne condiții, precum și din respectul față de cadrele medicale, pentru a le permite să-și desfășoare activitatea medicală aliniindu-se normelor europene.

Dezideratul de a deveni cel mai important furnizor de servicii medicale din sud-estul României a fost urmărit permanent iar dezvoltarea organică a instituţiei a condus la transformarea acesteia în Spitalul Privat Isis. În prezent acesta înglobează un ambulatoriu de specialitate cu numeroase specializări, secţii de Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Oncologie, Radiologie şi Imagistică Medicală, Laborator, Centru de Excelenţă în Medicină Materno-Fetală. Ne vei simţi aproape oricând vei avea nevoie.

Pentru noi, cei din Spitalul Privat Isis, este firesc să ne apropiem pacienţii şi să construim relaţii de prietenie de lungă durată. Ne dorim să fim nu doar de la început ci şi în continuare împreună, să creăm o adevărată familie în care oricine găseşte susţinere şi răspunsuri la întrebări.

Împreună am construit și am îndeplinit un vis care pas cu pas ne-a adus confirmarea că merită să investeşti în idei. Astfel, familia Isis a crescut si s-a armonizat cu idealurile din care s-a nascut, iar proiectul, sprijinit de oameni, se extinde.

Prin înfiinţarea Asociaţiei Clubul Isis, o organizaţie non-profit cu menirea iniţială de a promova stilul de viaţă sănătos pentru mame şi copii dar fără a se limita la aceasta, activitatea de implicare socială Isis transcede domeniul medical.

Campaniile Donator de Zâmbete şi Donator de Sânge, eveniment anual dedicat copiilor – Iunie cu Bucurie, gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, proiectul de televiziune online IsisTV, emisiunea pentru televiziune Arena Medicală, revista Ghid de Sănătate şi Programul de Educaţie Medicală Continuă destinat medicilor reprezintă doar câteva dintre acţiunile menite de a informa opinia publică, de a stimula profilaxia diferitelor afecţiuni, de a facilita accesul la serviciile medicale categoriilor defavorizate, de a ameliora sănătatea şi de a hrăni spiritul semenilor nostri prin participarea la acţiuni caritabile şi de voluntariat sub sloganul “Reconstrucţia morală continuă”.

Noi suntem echipa Isis. Încântați de cunoștință!

“Tratez fiecare pacient ca făcând parte din familia mea.”

– crezul fiecărui medic din Spitalul Privat Isis

Echipa medicală:

-Dr. Mohamed Zaher – Obstetrică Ginecologie
-Prof. Dr. Tica Vlad – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Cristurean Viorel – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Ciornei Bogdan – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Buda Ioana – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Saptefrati Mariana – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Martinescu Tatiana – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Gache Doinita – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Peteanu Valentin – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Peteanu Mihaela – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Solopenko Elvira – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Tomescu Aneta – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Tomescu Cezar – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Belcin Anca – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Beghim Metin – Obstetrică Ginecologie
-Dr. Dinca Irina – ATI
-Dr. Bucur Teodora – Neonatologie
-Dr. Oprea Magdalena – Neonatologie
-Dr. Barbu Oana – Pediatrie
-Dr. Seitan Nicoleta – Pediatrie
-Dr. Mihai Larisia – Pediatrie
-Dr. Frecus Corina – Pediatrie
-Dr. Mangu Florin – Pediatrie
-Dr. Stancu Mirela – Pediatrie
-Dr. Ciobanu Gabriela – Pediatrie
-Dr. Valimareanu Monica – Pediatrie
-Dr. Dumitrescu Delia – Pediatrie
-Dr. Koskan Loredana – Pediatrie
-Dr. Lazar Viorica – Pediatrie
-Dr. Oniceanu Florina Madalina – Pediatrie
-Dr. Stoian Daniela – Neurologie Pediatrica
-Dr. Ungureanu Ciresica – Radiologie, Ecografie
-Dr. Tica Irina – Medicină internă, Ecografie, Endocrinologie
-Dr. Borghazi Erdin – Ortopedie
-Dr. Stoian Florian – Cardiologie
-Dr. Ples Dana – Oncologie
-Dr. Dumbrava Cristina – Oncologie
-Dr. Davidescu Cristian – Oncologie

Contact:

Spitalul Privat Isis

Str. Mircea cel Bătrân, Nr. 102, Constanţa

Tel: 0341 – 46 33 44

0731 – 47 47 47

Web: www.isis-med.ro

E-mail: office@isis-med.ro

Clinica Palade - Spital si Policlinică cu profil chirugicalCLINICA PALADE şi-a început activitatea în 1994 sub forma unui centru medical cu profil chirurgical. Serviciile medicale prestate erau reprezentate de consultaţii şi investigaţii clinice, tratamente şi intervenţii de mică chirugie, care erau rezolvate în ambulator sau în regim de spitalizare de zi. Mulţi pacienţi ne solicitau servicii chirurgicale cu risc crescut pentru a căror rezolvare este nevoie de echipa anestezico-chirurgicală, sală operaţii dotată cu tehnică medicală performantă, compartiment de Terapie Intensivă şi confort spitalicesc crescut. Cerinţele lor, precum şi absenţa în acel moment a unor instituţii sanitare cu paturi care să ofere servicii medicale la alte standarde de calitate decât cele oferite de sistemul public de sănătate, ne-au determinat să promovăm un amplu program investiţional finalizat în august 2005, prin inaugurarea clădirii în care ne desfăşurăm în prezent activitatea.

Echipa medicala:

Dociu Anca

Medic specialist, competenţă ecografie o-g, doctor în medicină – Obstretică şi ginecologie

Ichim Ion Petru

Medic primar – Obstetrică şi ginecologie

Contact:

Str. Erou Ciprian Pintea nr.21

Bacău 600112
Tel. +40234 – 206.125 / +40744 – 363.776
Fax. +40234 – 520.028
Email: office@clinicapalade.ro

ERFI - Magazinul Online

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.erfi.ro

GRACOPentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.gracobaby.com

DOCTOR TOM

Doctor Tom a creat prima selectie multi brand premium intr-un concept de kit pentru bebelusi.
Urmarind analizele facute de-a lungul timpului, Doctor Tom s-a gandit si la sinergia dintre experienta pre si post natala. Viziunea este de a oferi acces la sanatate si la produse si servicii de nisa, premium. Misiunea este orientata spre cultura organica, inovand intr-o maniera naturala.
Mai multe detalii despre kit si despre concept: www.doctortom.ro

ProMamaPentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.promama.ro

Columna Medical Center

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.cmed.ro

Spitalul Clinic - Prof. Dr. Panait Sârbu

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.maternitateagiulesti.ro

Centru Medical Sanconfind

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.sanconfind.ro

Novogyn Spital privat de Obstetrică-Ginecologie

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.novogyn.ro

Dacia Medical Center

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.daciamedicalcenter.ro

Ginoprax - Clinică privată de Obstetrică-Ginecologie

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.gynoprax.ro

Clinica Ana Medical Center

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.anamc.ro

Medsana

Medsana este filiala locală a Athens Medical Center și Asklepios Cliniken, grup cu o experiență de peste 25 de ani în servicii medicale private și care deține în prezent un lanț de clinici specializate și spitale în Europa și SUA.Deschizător de drumuri pe piaţa autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la infiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament.Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialitaţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din Romania care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.

Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana- multe informații

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.cuibulberzelor.ro

Nova Vita - Centru Medical

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.nova-vita.ro

Bebelu.ro

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.bebelu.ro

Academia Burticilor

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.academiaburticilor.ro

KinetoBebe - Recuperare pediatrică

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.kinetobebe.ro

Omidy

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați site-ul www.omidy.ro

Clinici și medici

Biogenis - Banca de celule stem colaborează cu mii de medici ginecologi și clinici din Romania.

Suntem aproape de tine în orice situație și cu orice informații ai nevoie.

Nume și prenume
Incorect

Adresă de e-mail
Incorect

Număr de telefon
Incorect

Data probabilă a nașterii
Incorect

IMPORTANT! Inainte de a completa formularul este nevoie să cititi si sa acceptati termenii si conditiile prezente in Politica de confidentialitate.

Obligatoriu!

Sunt de acord cu termenii și condițiile!