Părerea
clienţilor noştri

Auzim deseori faptul că părinții au decis să stocheze în bancă sângele de la nivelul cordonului ombilical, sperând că nu vor trebui să-l utilizeze niciodată.

 

Citiți opiniile clienților noștri despre noi și luați legătura cu un Consultant Biogenis care vă poate răspunde tuturor întrebarilor!

"Acum șase ani am aflat că gemenii au autism. Din păcate la momentul respectiv, având vârsta de doi ani, nimeni nu ne-a spus ca au acest diagnostic. Aveam celule recoltate la Biogenis și am pornit documentația și tot ce a fost necesar pentru a începe acest tratament. După prima injecție s-a văzut primul rezultat. "

Consuela M.

"Am visat la un tratament cu celule stem înca din 2010 când am început terapia. În momentul în care am rămas însărcinată cu fetița cea mică, era o ofertă foarte variată de firme care recoltau celule stem la naștere, dar programul care m-a atras și mi-a influențat decizia de a alege Biogenis, a fost faptul că se recoltau și se recoltează celule de la un frate mai mic pentru a ajuta unul dintre ceilalți frați mai mari. Merită! Deci recoltarea este o plasă de siguranță pe care orice părinte ar trebui sa o aibă pentru copilul lor."

Elena G.

"Pe la vârsta de doi ani am observat că fetița mea avea o întârziere cognitivă și de limbaj și am început demersurile să aflam mai multe. Așa am ajuns să aflăm, tot de la oameni, de clinica din Polonia și de Biogenis. Am luat legătura cu cei de la Biogenis, am trimis documentele medicale și ni s-a zis că este eligibila pentru transplant."

Gabriela B.

"Diagnosticul a fost tulburare din spectrul autist, undeva în jurul vârstei de trei ani. În prima fază am mers la București, la un medic homeopat, am urmat opt luni de zile un tratament homeopat cu terapie în paralel. După aproximativ opt luni de zile, ne-am dat seama că nu se întampla nimic și atunci am schimbat terapeutul și lucrurile au început să o ia pe un făgaș normal. Terapia facută de Erick este terapie ABA, logopedie, terapie comportamentală, tot ce se poate face. De celule stem am știut de când am rămas însărcinată și a fost o normalitate, nici nu mă gândeam să nu recoltez. De Biogenis am aflat la momentul respectiv de la medicul ginecolog și așa am ajuns să recoltez cu Biogenis. Transplantul de celule stem a avut loc în Polonia, s-a întamplat destul de repede fără incidente, Erick nu a avut nici o reacție adversă"

Tudorița R.

""Anelis s-a născut la termen cu nota maximă într-un spital privat unde nu a fost absolut nicio problemă la naștere. La trei săptămâni își ținea extraordinar de bine capul, dar de la două la patru luni a început să numai ia în greutate și de la patru luni, Anelis a devenit o legumă. Am fugit cu ea la București unde ni s-a confirmat că Anelis are într-adevăr o problemă și de la patru luni am început kinetoterapia. Banca de celule stem ne-a făcut legătura cu centrul lor de transfuzii din Polonia după care am început demersurile pentru întocmirea dosarului necesar pentru aprobare. După aprobarea dosarului primul transplant a avut loc în luna martie, în urma căruia am avut rezultate ușor vizibile, urmând al doilea transplant în luna iunie, urmând rezultate mult mai vizibile, iar la al treilea transplant rezultatele sunt mult mai bune. După cele trei transplanturi Anelis este mult mai receptivă, este mult mai conștientă de ce se întamplă în jurul ei."

Ina Ela S.

"Exact calea dintre centrul și periferia creierului era întreruptă și exact acolo s-a produs repararea. Este foarte important să mergem cu copilul cât mai mic pentru că structurile creierului se repară cu viteză foarte mare cu cât este mai mic. Nicio clipă nu m-am gândit să las copilul fără acest tratament."

Ionica C.

Nume și prenume
Incorect

Adresă de e-mail
Incorect

Număr de telefon
Incorect

Data probabilă a nașterii
Incorect

IMPORTANT! Inainte de a completa formularul este nevoie să cititi si sa acceptati termenii si conditiile prezente in Politica de confidentialitate.

Obligatoriu!

Sunt de acord cu termenii și condițiile!