Evenimente

Pe parcursul celor 9 luni de sarcină, apar foarte multe întrebări cu privire la perioada traversată dar şi la cea care urmează după naştere.

Biogenis organizează periodic evenimente pentru viitoarele mămici tocmai din dorinţa de a le oferi informaţii utile şi de a le ajuta să se pregătească cum se cuvine pentru primirea noul membru.

Fie că este vorba despre un curs de Şcoala mamei, un curs de prim-ajutor, o conferinţă pentru copii şi părinţi isteţi, un atelier despre cum pot fi cele nouă luni de sarcină mai uşoare sau un eveniment la unul dintre cinematografele din Bucureşti sau din ţară, Biogenis vă aşteptă de fiecare dată cu informaţii importante şi utile.

 

Webinar Live „Scoala Mamei” – 12 septembrie 2020, ora 10:00

Cursul de puericultura va fi susținut de Moasa Anca Balasoiu.

Pentru înscrierea la seminar trebuie sa accesați acest link:  https://webinarii.ro/live/biogenis-scoala-mamei-12-septembrie/?page=register

 

Deoarece ne dorim sa va oferim cele mai bune informatii privind educația pre si postnatala dar si îngrijirea si alaptarea nou-nascutului va invitam sa participati la studiul realizat de Anca Balasoiu – Moasa licentiata si formator.

1. Daca esti insarcinata in trimestrul II sau III  (indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile de educație prenatală) poți completa aici:

https://forms.gle/4SuWvHUVmjoU1Zf8A

2. Daca ai nascut  (indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile de educație prenatală) poti completa aici:

https://forms.gle/DuxNzjohkt5WDfWs9

Daca doriti sa participi la un curs online de educație pre si postnatala accesează site-ul link-ul https://webinarii.ro/biogenis-cursdepuericultura/live/scoala-mamei-8-august/?page=register sau site-ul www.scoalamamei.com