Opțiunea 120! - Soluția Inteligentă pentru Situații Neașteptate

Atunci când vine vorba de recoltarea sângelui din cordonul ombilical al unui nou-născut, cantitatea acestuia poate varia în funcție de mai mulți factori. De aceea, Biogenis - Banca de celule stem - a dezvoltat Opțiunea 120, o soluție inteligentă care vine în întâmpinarea unei situații neașteptate, dar care poate aduce beneficii semnificative.

Optiunea 120 1280 x 680px

Această opțiune specială permite stocarea într-o caseta suplimentară a celulelor stem hematopoietice, care pot fi utilizate ulterior pentru mai multe proceduri medicale. În cazul în care cantitatea de sânge recoltat din cordonul ombilical este mai mare de 120 ml, aceasta se va procesa și crioprezerva în două casete, fiecare având două compartimente: 20% și, respectiv, 80%.Această procedură se va face ca și când ar doua unități separate, ceea ce va permite o mai bună gestionare a celulelor stem hematopoietice și o mai bună utilizare a acestora în diverse tratamente.
Opțiunea 120 reprezintă o soluție inteligentă pentru situații neaștepatate și poate oferi beneficii semnificative atât pacienților, cât și medicilor. De exemplu, în cazul în care pacientul are nevoie de o cantitate mai mare de celule stem hematopoietice, această opțiune poate oferi suficiente celule pentru a acoperi necesitățile acestuia. În plus, această soluție poate contribui la econimisirea resurselor, prin evitarea pierderii celulelor stem hematopoietice în cazul în care cantitatea de sânge recoltare depășește estimările inițiale.
Cu această opțiune, Biogenis - Banca de celule stem - demonstrează încă odata angajamentul său față de inovație și întelegerea nevoilor pacienților și a profesioniștilor din domeniul medical.

Nume și prenume
Incorect

Adresă de e-mail
Incorect

Număr de telefon
Incorect

Data probabilă a nașterii
Incorect

IMPORTANT! Inainte de a completa formularul este nevoie să cititi si sa acceptati termenii si conditiile prezente in Politica de confidentialitate.

Obligatoriu!

Sunt de acord cu termenii și condițiile!