Evenimente

Pe parcursul celor 9 luni de sarcină, apar foarte multe întrebări cu privire la perioada traversată dar şi la cea care urmează după naştere.

Biogenis organizează periodic evenimente pentru viitoarele mămici tocmai din dorinţa de a le oferi informaţii utile şi de a le ajuta să se pregătească cum se cuvine pentru primirea noul membru.

Fie că este vorba despre un curs de Şcoala mamei, un curs de prim-ajutor, o conferinţă pentru copii şi părinţi isteţi, un atelier despre cum pot fi cele nouă luni de sarcină mai uşoare sau un eveniment la unul dintre cinematografele din Bucureşti sau din ţară, Biogenis vă aşteptă de fiecare dată cu informaţii importante şi utile.

 

Webinar Live „Școala Mamei” – 20 august 2022, ora 10:00

 

 

Cursul de puericultură va fi susținut de Moașa Anca Bălășoiu.

Pentru înscrierea la seminar trebuie să accesați acest link:

https://webinarii.ro/live/biogenis/

Înscrie-te și poți urmări GRATUIT DE ACASĂ seminarul LIVE.

Tăticii care completează formularul în ziua evenimentului primesc un atestat de absolvire, ce le dă dreptul la 10 zile în plus de concediu plătit, după naşterea copilului.

Formularul pentru atestat va fi activ în ziua seminarului, în pagina în care se va difuza evenimentul live.

Nu rata inscrierea!

 

Deoarece ne dorim să vă oferim cele mai bune informatii privind educația pre și postnatală dar și informații despre îngrijirea și alăptarea nou-născutului, vă invităm să participați la studiul realizat de Anca Bălășoiu – Moașă licențiată și formator.

1. Dacă ești însărcinată în trimestrul II sau III (indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile de educație prenatală) poți completa aici:

https://forms.gle/4SuWvHUVmjoU1Zf8A

2. Daca ai născut (indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile de educație prenatală) poți completa aici:

https://forms.gle/DuxNzjohkt5WDfWs9

Dacă doriți sa participati la un curs online de educație pre si postnatală accesează site-ul link-ul https://webinarii.ro/live/biogenis/ sau site-ul www.scoalamamei.com