9 motive să alegi Biogenis

Pentru că ne dorim să fii cât mai informat când vine vorba de alegerea băncii de celule stem îți oferim 9 motive pentru care Biogenis este alegerea ta.

1

Stocăm proba în România sau în altă ţară din grup

Biogenis oferă posibilitatea stocării probei de celule stem la alegere în România sau în altă ţară din grup. Grupul FamiCord este în acest moment prezent în 14 ţări.

2

S-a realizat primul transplant de celule stem mezenchimale

În grupul FamiCord din care face parte Biogenis s-a realizat primul transplant de celule stem mezenchimale din Europa Centrală şi de Est.

3

Oferim stocare de concentrat de celule stem sau sânge integral

Biogenis este în momentul de faţă singura bancă românească ce poate stoca atât sânge integral cât şi sânge procesat (concentrat de celule stem).

4

Proba de celule stem se stocheză în două până la șapte recipiente

Stocăm proba de celule stem în două recipiente. O singură recoltare, două posibilităţi de utilizare.

5

Contractul se supune legislaţiei române

Contractul Biogenis este elaborat după legislaţia României, cu responsabilităţi faţă de client. Recomandăm alegerea unui contract supus legislaţiei române. În acest fel se pot înţelege mai bine aplicabilitatea clauzelor contractuale sub legea din ţara noastră.

6

Biogenis este membru fondator ARBACS

Asociaţia Română a Băncilor Acreditate de Celule Stem este prima organizaţie non-guvernamentală la nivel naţional care va promova şi apăra desfăşurarea în cadrul legal precum şi pe principii morale, etice şi ştiinţifice a activităţii companiilor care se ocupă cu stocarea celulelor stem.

7

Stocăm şi porţiune de cordon ombilical

Recoltarea de porţiune de cordon este o tehnică nouă în domeniul celulelor stem fiind adoptată de doar câteva bănci în România, fiind una foarte nouă şi complexă. Biogenis este prima bancă românească ce izolează şi stochează în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical.

8

Transplanturi realizate cu succes

Până în prezent, medicii specialişti în transplantologie, transfuziologie, hematologie şi pediatrie, au folosit cu succes transplantarea de celule stem stocate de grupul din care face parte Biogenis.

9

Navigatorul de pacienți Biogenis

Biogenis este singura bancă de celule stem din România care pune la dispoziție o persoană specializată în drumul spre vindecare al pacientului.