Prezentarea completă a serviciilor

Preocuparea noastră permanentă este de a oferi viitorilor părinţi servicii premium în domeniul recoltării celulelor stem. În cei şase ani de existenţă pe piaţa din România am reuşit să aducem servicii importante precum stocarea probei de celule stem în două recipiente, stocare de porţiune de cordon, izolare şi stocare de celule stem mezenchimale din cordonul ombilical şi multe alte servicii speciale.

În inima serviciilor noastre se află dorința de a acorda fiecărei familii un plan B

 • inovații în recoltarea și stocarea de celule stem
 • transplanturi de succes în cadrul grupului
 • dotările noastre depășesc standardele
 • viabilitate de 90%

Concentrat e mai sigur în caz de transplant

Stocăm concentrat de celule stem; separăm şi identificăm celulele stem pentru un transplant fără efecte de respingere a organismului, numit efect de grefă.

Cordonul e important

Stocăm porţiune de cordon ombilical, facem semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton şi suntem prima bancă românească ce izolează şi stochează în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical.

Mai multe recipiente, mai multe șanse

Proba de celule stem este stocată în două recipiente pentru a oferi două posibilităţi de utilizare.

Succese cu celule stem

Medicii specialişti în transplantologie, transfuziologie, hematologie şi pediatrie, au folosit cu succes transplantarea de celule stem stocate de grupul din care face parte Biogenis.

Află mai multe

Sânge sau cordon

Biogenis recoltează şi stochează în România atât celule stem din sângele cordonului ombilical cât şi porţiune de cordon. Face individualizare Gelatină Wharton şi izolare celule stem mezenchimale din cordon.

Gelatina Wharton

Este o substanţă gelatinoasă care se găseşte în interiorul cordonului ombilical, o sursă bogată în celule mezenchimale. Acest tip de celule ce se pot diferenţia în celule osoase, miocardice, hepatice, tegumentare, nervoase şi au capacitate de multiplicare mare.

Află mai multe

Sânge din cordon

Biogenis stochează în România celule stem din sângele ombilical. Acesta este o sursă de celule stem cu caracteristici biologice unice, cu o foarte mare valoare pentru obiective terapeutice şi de cercetare.

Dotări peste standarde

Condiţiile şi dotările laboratorului din Bucureşti depăşesc normele impuse în domeniu. Echipamentele utilizate sunt de ultimă generaţie şi sunt prezente în dublu exemplar pentru a asigura funcţionarea continuă în orice condiţii.

Viabilitate 90%

Viabilitate foarte mare a celulelor stem – media peste 90% în condiţiile în care standardul de calificare este de 75%.

Multiplicare celulară

Biogenis este în acest moment pregătită din punct de vedere tehnic şi medical pentru a realiza multiplicarea celulară a celulelor stem mezenchimale de origine ombilicală, imediat ce legislaţia europeană şi naţională va permite acest lucru.

Suntem aproape de tine, pas cu pas

 • laboratorul Biogenis se află în București
 • în orice unitate medicală ai naște, suntem acolo, chiar și în weekend
 • Serviciul de urgență NON-STOP
 • Școala Gravidei

Laborator în Bucureşti

Laboratorul Biogenis are acreditarea Autorităţii Naţionale de Transplant şi oferă toate condiţiile necesare prelucrării şi stocării celulelor stem, de la primirea unităţii de sânge şi până la păstrarea sa în criotancurile de conservare.

Oriunde naști, suntem lângă tine

Recoltăm sânge din cordonul ombilical şi porţiune de cordon ombilical la naştere, în orice unitate medicală specializată din ţară.

Urgențe NON-STOP

Punem la dispoziţie serviciul de urgenţă NON STOP, un număr de urgenţă la care poţi anunţa naşterea şi recoltarea probei de sânge ombilical.

Ridicăm proba şi în weekend

La Biogenis proba de sânge ombilical este ridicată din spital chiar şi în weekend.

Serviciul de chat acces rapid

Oferim un serviciu special de contact, pentru a intra în legătură directă cu serviciul de relaţii cu clienţii.

Școala Gravidei

Biogenis este partener al cursurilor de Şcoala Mamei atât în Bucureşti cât şi în ţară. Cursurile vă ajută să vă pregătiţi pentru venirea pe lume a micuţului.

Află mai multe

Stochează gratuit

Eşti deja client Biogenis? Îţi punem la dispoziţie programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul căruia poţi stoca gratuit proba de celule stem!

Află mai multe

Programul “O nouă şansă”

Este un program lansat de Biogenis pentru familiile care au un copil bolnav şi care ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical recoltate de la frate sau soră.

Află mai multe

Plata cu cardul online

Biogenis este prima bancă românească de celule stem ce a lansat plata online cu cardul pentru serviciile sale.

În cazul în care va fi nevoie de transplant te poți baza pe noi.

 • ai la dispoziție asigurare pentru celule stem
 • suport internațional, consultanță
 • succes în transplanturi cu celule stem stocate în cadrul grupului din care face parte Biogenis

Suport pentru transplant

Biogenis oferă posibilitatea accesării unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, dar şi suportul unui medic transplantolog.

Asigurarea pentru celule stem

Biogenis a luat în considerare şi acest aspect şi oferă posibilitatea accesării unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem.

Pachet transplant assistance

Prin intermediul acestui pachet ai acces la sfaturile unui specialist internațional, pașii ce trebuie urmați într-o astfel de situație, sfaturi cu privire la legislația românească și aspectele financiare ale intervenției.

Succese cu celule stem

Până în momentul de faţă au fost folosite cu succes în transplantare celule stem stocate de grupul din care face parte Biogenis.

Vezi cazurile tratate

Îți putem oferi mai multă expertiză și beneficii ca parte a grupului internațional FamiCord

 • suntem parte a FamiCord, grup european de bănci de celule stem
 • servicii de stocare în alte țări din grup
 • poți stoca în România sau în Polonia

Membru FamiCord

Biogenis face parte din grupul european de bănci de celule stem FamiCord. Cu mai mult de 70.000 de probe de celule stem stocate, FamCiord se află în topul celor mai mari bănci de stocare celule stem din Europa. Activităţile grupului FamiCord sunt monitorizate de un grup de experţi din diferite ţări.

Membru EAFCCCB

Biogenis este membru al Asociaţiei Europene a Băncilor Private de Sânge de Cordon.

Stocăm proba în România sau în altă țară

Deoarece Biogenis face parte dintr-un grup de bănci de celule stem cu prezenţa în mai multe ţări din Europa, oferim posibilitatea de a stoca proba și în alte țări.

Suntem adepții transparenței și a bunelor practici

 • Vizitează banca! Este deschis dacă vrei să ne vizitezi
 • Contractul este elaborat după legislaţia României
 • Fără plată în avans

Contract supus legislaţiei române

Contractul Biogenis este elaborat după legislaţia României, cu responsabilităţi faţă de client.

Programul “Vizitează banca”

Eşti interesat de recoltarea de celule stem şi vrei să vezi cum arată o bancă de stocare? Biogenis a dezvoltat programul “Vizitează banca” conceput pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine care sunt criteriile de alegere ale băncii de celule stem, care sunt procedurile din laborator, condiţiile de stocare ale probei şi multe alte informaţii utile.

Programează o vizită

Fără plată în avans

Biogenis nu percepe nicio plată în avans pentru stocarea în România. Prima plată se va efectua după naştere, după emiterea certificatului de stocare, dacă se alege stocarea în România.

Consultă lista de prețuri

Cu plată în rate

Oferim posibilitatea de a recolta celule stem cu plată în 18 rate printr-un parteneriat special alcătuit pentru dvs. cu banca Transilvania (Creditul “Pacient”).