4 pași în recoltarea de celule stem cu Biogenis

Ai luat decizia de a recolta celule stem cu Biogenis la naşterea copilului pentru a-i asigura o şansă la o viaţă sănătoasă? Tot ceea ce trebuie să faci mai departe este să urmezi câţiva paşi simpli care îţi sunt prezentaţi în amănunt în cele ce urmează.

1

CONTRACTARE

Contactează un consultant medical Biogenis pentru a primi toate informaţiile şi pentru a semna contractul de recoltare. Acum vei primi şi setul de recoltare şi transport.

3

ANUNȚAREA
RECOLTĂRII

După recoltare trebuie să apelezi numărul de telefon de urgenţă disponibil non stop pentru a anunţa existenţa probei. Personalul autorizat şi specializat al băncii va transporta în condiţii de siguranţă proba din spital până la banca de celule stem unde proba va fi analizată, prelucrată şi stocată în condiţii de criogenie, respectând toate normele legale şi profesionale.

2

RECOLTAREA
SÂNGELUI

Setul de recoltare trebuie luat la spital unde imediat după naştere, cu ajutorul lui, personalul medical va recolta sângele ombilical.

4

CERTIFICATUL
DE STOCARE

După validarea procedurilor îţi va fi înmânat certificatul de stocare în condiţii de criogenie. De acum vei începe efectuarea plăţilor, conform variantei agreate la semnarea contractului.