Servicii și prețuri

Familia este cea mai importantă, iar noi ştim acest lucru şi dorim să fim alături de tine într-un moment unic, la naşterea copilului.

Biogenis este o bancă de celule stem privată ce face parte din grupul FamiCord, grup European de bănci de celule stem cu locaţii de stocare proprii, partenere şi comerciale în România, Spania, Letonia, Polonia, Germania, Italia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Biogenis se află în topul celor mai mari bănci de stocare celule stem din Europa numărând cca 360.000 de parinţi care au apelat la serviciile grupului şi având la activ mai multe utilizări cu succes în transplantare.

Listă de prețuri

Intră pentru a vedea lista unde îţi sunt explicate clar pachetele de recoltare Biogenis şi preţurile acestora.

Consultă lista de prețuri

Descarcă contractul

Contractul Biogenis are avantajul de a se supune în totalitate legislaţiei române şi cuprinde responsabilităţi faţă de client. Studiază aici contractul Biogenis!

Descarcă documentele

Prezentarea completă a serviciilor

Preocuparea noastră permanentă este de a oferi viitorilor părinţi servicii premium în domeniul recoltării celulelor stem.

Află mai multe

Servicii gratuite şi speciale

Dezvoltăm în permanenţă servicii speciale şi gratuite care vin în ajutorul viitorilor părinţi. Află care sunt aceste servicii!

Vezi serviciile

Școala Gravidei

Biogenis este partener al cursurilor de Şcoala Mamei atât în Bucureşti cât şi în ţară. Cursurile vă ajută să vă pregătiţi pentru venirea pe lume a micuţului.

Află mai multe

Program de fidelitate

Ai prietene însărcinate care la recomandarea ta aleg să stocheze cu Biogenis? Beneficiezi de un program special de fidelitate! Află detalii!

Află mai multe