Servicii gratuite și speciale

Din dorința de a fi aproape de tine și de familia ta, dezvoltăm în permanență servicii speciale și gratuite așa cum sunt programul de bonusare 1,2,3,200 prin intermediul căruia îți oferim posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule, posibilitatea accesării unei asigurari pentru transplantul cu celule stem, programul “O nouă șansă” pentru familiile care au un copil bolnav și care ar putea fi tratat cu celule stem recoltate de la frate/soră, serviciul de urgență non-stop, și multe alte servicii speciale și gratuite.

Stochează gratuit

Eşti deja client Biogenis? Îţi punem la dispoziţie programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul căruia poţi stoca gratuit proba de celule stem!

#link

Fără plată în avans

Biogenis nu percepe nicio plată în avans pentru stocarea în România. Prima plată se va efectua după naştere, după emiterea certificatului de stocare, dacă se alege stocarea în România.

#link

Urgențe NON-STOP

Punem la dispoziţie serviciul de urgenţă NON STOP, un număr de urgenţă la care poţi anunţa naşterea şi recoltarea probei de sânge ombilical.

#link

Şcoala Gravidei

Biogenis este partener al cursurilor de Şcoala Mamei atât în Bucureşti cât şi în ţară. Cursurile vă ajută să vă pregătiţi pentru venirea pe lume a micuţului.

#link

Asigurarea pentru celule stem

Biogenis a luat în considerare şi acest aspect şi oferă posibilitatea accesării unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem.

#link

Ridicam proba şi în weekend

La Biogenis proba de sânge ombilical este ridicată din spital chiar şi în weekend.

#link

Programul „O noua sansa”

Este un program lansat de Biogenis pentru familiile care au un copil bolnav si care ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical recoltate de la frate sau sora.

#link

Suport pentru transplant

Biogenis oferă posibilitatea accesării unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, dar şi suportul unui medic transplantolog.

#link

Programul „Viziteaza banca”

Esti interest de recoltarea de celule stem si vrei sa vezi cum arata o banca de stocare? Biogenis a dezvoltat programul “Viziteaza banca” conceput pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine care sunt criteriile de alegere ale bancii de celule stem, care sunt procedurile din laborator, conditiile de stocare ale probei si multe alte informatii utile.

#link

Serviciul de chat – acces rapid

Oferim un serviciu special de contact, pentru a intra în legătură directă cu serviciul de relaţii cu clienţii.

#link

Multiplicare celulară

Biogenis este în acest moment pregătită din punct de vedere tehnic şi medical pentru a realiza multiplicarea celulară a celulelor stem mezenchimale de origine ombilicală, imediat ce legislaţia europeană şi naţională va permite acest lucru.

#link

Contract supus legislaţiei române

Contractul Biogenis este elaborat după legislaţia României, cu responsabilităţi faţă de client.

#link

ADN la naştere

Singura bancă din România ce poate extrage, prelucra şi purifica ADN la naştere.

Detalii

Teste genetice din urină

Singura bancă din România ce poate realiza teste genetice din urină, nu din sânge.

#link